Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit cu mare foc în adolescență: „Cu el a fost primul meu sărut”

Data publicării:
Alexandra Stan și Dorian Popa/ Colaj foto/ Sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Dorian Popa/ Colaj foto/ Sursa foto Instagram

Alexandra Stan a uimit pe toată lumea când a mărturisit că a avut o relație cu Dorian Popa în urmă cu mulți ani.

Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, Alexandra a făcut un anunț cu totul neașteptat. Vedeta a declarat că a avut o relație cu Dorian Popa în perioada liceului. Cei doi sunt din Constanța și s-au împrietenit în perioada adolescenței. Chiar dacă nu erau la același liceu, cei doi s-au plăcut și au format un cuplu pentru o perioadă scurtă de timp. 


„Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.


Dorian Popa a recunoscut că a avut o relație cu Alexandra Stan, ba mai mult artistul a spus că între ei a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă s-au iubit cu foc, relația lor a durat doar o lună. 


„E o poveste veche, de pe vremea când eram amândoi copii. Ne-am întâlnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea în a IX-a la Liceul Traian, două instituţii de învăţământ apropiate din Constanţa. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă de adolescenţi, însă nu a ţinut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil! Amândoi am greşit şi nu am putut trece peste anumite situaţii pe care le-am întâmpinat atunci”, a povestit  Dorian Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel