Alexandra Stan, secretele din spatele unui ten perfect: „Nu cred că e nevoie să apelezi la operații estetice”

Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste din România. Vedeta se bucură de un succes imens pe plan muzical, dar este apreciată enorm și pentru calitățile sale fizice. 

Frumoasa Alexandra Stan a fost dintotdeauna o persoană foarte sinceră și deschisă. Chiar dacă a trecut de-a lungul timpului prin multe situații dificile, artista a găsit puterea de a se ridica și a merge mai departe. Iubește tare mult scena, muzica și publicul, și spune că nu ar putea trăi fără aceste lucruri. De-a lungul timpului, melodiile ei au ajuns în toate topurile muzicale.


Alexandra Stan se bucură de o frumusețe aparte, iar multe femeie se întreabă cum de reușește să aibă mereu un ten perfect, fără imperfecțiuni. Artista spune că este mereu atentă la alimentație și caută să stea cât de mult poate fără să se machieze. 


„Eu nu mă machiez. Folosesc make-up doar când am proiecte, filmări sau întâlniri importante, dar în 80% din timp nu mă machiez, nu folosesc nici măcar BB cream, folosesc crema cu SPF, las pielea să respire, beau multa apă, și mâncatul este important, fructele și legumele nu trebuie să lipsească, pentru că ajută mult”, a spus Alexandra Stan pentru unica.ro. 


Chiar dacă de-a lungul timpului calitățile sale au fost lăudate și apreciate, Alexandra Stan susține că are multe momente de slăbiciune, dar reușește mereu să vadă doar părțile bune și sa aibă o stare de bine, indiferent de ce se întâmplă în jurul ei. 


„Am momente și momente. Uneori mă simt foarte bine în pielea mea, alteori găsesc, ca orice femeie, tot felul de defecte. Încerc să mă hidratez foarte mult, să nu mă machiez mult, iar în ultimii ani am încercat să nu mă machiez atât de mult, pentru că machiatul îmbătrânește foarte mult. Frumusețea chiar vine și din interior, dar trebuie să ne și îngrijim, pentru că nu putem să sfidam legea gravitației și vârstă. Există tot felul de tratamente și terapii care te ajuta să-ți tii pielea tânără și nu cred că e nevoie să apelezi la operații estetice. Operațiile ar trebui să fie ultimul pas”, a adăugat artista. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel