Alexandra Stan se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a povestit prin ce experiență neplăcută a trecut

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa instagram

Alexandra Stan le-a povestit fanilor că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a lipsit și de pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit că a trecut printr-o perioadă mai delicată, motiv pentru care nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Potrivit celor spuse de artistă, aceasta s-a confruntat cu o iritație sau infecție la nivelul pielii, lucru care a demoralizat-o extrem de mult. De asemenea, diva a povestit că a consultat un dermatolog pentru a afla cauza problemei sale și ce rezolvare ar putea găsi. Medicul care a consultat-o i-a prescris și un tratament.

Alexandra Stan s-a fotografiat în oglindă purtând un top scurt, de culoare maro, care îi scoate în evidență abdomenul perfect și o pereche de pantaloni scurți de blugi, care îi pun în valoare formele perfecte. De asemenea, artista a ales un sacou alb și o pereche de ochelari de soare pentru a-și completa look-ul.

“În ultima vreme am avut un fel de iritație sau infecție la nivelul pielii, nu știu încă. Am mers la medic pentru asta. Prin urma, stima mea de sine a fost extrem de scăzută și acesta a fost motivul pentru care nu am mai postat nimic. Astăzi am decis să port tocuri, să mă îmbrac frumos și să îmi fac un selfie în oglinda de la baie ca să mă fac să mă simt mai bine”, a scris Alexandra Stan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel