Alexandra Stan, replică ACIDĂ pe rețelele de socializare: Ți se pare amuzantă violența sau cum

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Stan, Instagram

Alexandra Stan s-a arătat a fi foarte deranjată de un comentariu făcut pe rețelele de socializare, de către un urmăritor de-al ei.

Alexandra Stan a fost, acum câțiva ani, victima violenței domestice. Artista a fost agresată chiar de managerul ei, care, într-un moment de furie, a bătut-o foarte tare de artistă. Alexandra a fost atunci spitalizată pentru mai multe zile, iar acest eveniment a afectat-o foarte tare. Recent, într-un videoclip postat de artistă pe TikTok, un urmăritor i-a lăsat comentariul "Ai grijă la ochi". Cântăreața a fost foarte deranjată de acestă intervenție răutăciosă, fiind marcată de cele întâmplate, și i-a dat imediat replica acestuia.

"Genul ăsta de comentarii... nu înțeleg care e amuzamentul în comentariul ăsta. Ți se pare amuzantă violența sau cum? Să dai într-o femeie ți se pare amuzant?", a spus Alexandra Stan, pe TikTok.

Alexandra Stan a fost criticată dur de către fani, după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă

Artista se numără printre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc și face furori cu fiecare apariție pe rețelele de socializare. Aceasta nu ezită să își afișeze formele apetisante de câte ori are ocazia pe internet. Ultima ei apariție a încins atmosfera în rândul fanilor, dar și multe reacții negative. Dacă unii au complimentat-o pentru felul în care arată, au existat și foarte multe persoane care au criticat-o pe artistă pentru modul în care se fotografiază, dar și cum alege să își expună formele.

„Poză de OnlyFans! Penibilă”, „Fără chiloți…”, „Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine”, „Obraznico”, „Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, „Nu ești cuminte deloc!”, sunt o parte dintre comentariile răutăcioase primite de Alexandra Stan la fotografia cu pricina. 

Alexandra Stan, propunere indecentă din partea unui site pentru adulți

Spre susprinderea tuturor, Alexandra Stan a primit o ofertă indecentă din partea unui site pentru adulți. Vedeta avea deja și un nume, dar a decis că este mai bine să se retragă. Artistei i-a fost frică că imaginea ei va fi atât de afectată încât îi va distruge cariera muzicală. 

”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stanîn cadrul podacstului lui DJ Gojira. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel