Alexandra Stan, relații toxice și teamă de singurătate. Traumele care i-au sabotat viața sentimentală: ”Jură că nu o să mă părăsești niciodată”

Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan a crescut fără prezența fizică a tatălui său, acesta fiind plecat mai mereu de acasă. Ajunsă la maturitate, artista s-a implicat în relații nepotrivite, care i-au adus mai multă nefericire. Cântăreața și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum a trecut peste traumele care i-au marcat viața. 

Invitată în platoul „La Măruță”, de la ProTV, Alexandra a decis să recunoască detalii dureroase din viața ei și să admită cât de greu i-a fost să se confrunte cu lipsa tatălui în copilărie. Bărbatul era navigator, astfel că petrecea foarte puțin timp acasă. 

 ”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”, a spus artista la ProTV.

Odată cu trecerea anilor, artista și-a luat inima în dinți și a mers la terapeut. Dar nu tot timpul singură! Ci, uneori, însoțită de soră și părinți: ”M-am detensionat și a fost o perioadă care m-a ajutat să trec mai departe”.


Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate de un fost iubit

 După momentul în care a trecut prin cea mai mare durere a vieții, neputința de a se despărți de un bărbat ce o agresa, Alexandra a avut nevoie de multe ore de consiliere. 

Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a fost una dintre cele mai dure concluzii pe care le-a tras. 


Aflată în această reflexie personală, ea a conștientizat că alegea să rămână în acele relații toxice din teama de a nu fi singură. ”Jură că nu o să mă părăsești niciodată”, le spunea ea foștilor iubiți. 

Cum unele răni nu se închid niciodată, Alexandra admite că nici astăzi nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”. 


Finalul discuției a adus și veștile bune din viața cântăreței: primul concert live online pe care-l va susține săptămâna aceasta și lansarea unei emisiuni de online. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel