Alexandra Stan recunoaște că încă face terapie: „Traumele din copilărie tot mai apar”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan a vorbit despre traumele din trecut și importanța terapiei în viața ei.

Alexandra Stan este acum o femeie împlinită pe toate planurile. Are un succes imens în muzică și a ajuns în fața altarului alături de bărbatul pe care îl iubește. Blondina spune că merge încă la terapie, deoarece traumele din trecut apar când se așteaptă mai puțin. 


Alexandra Stan a avut de-a lungul timpului multe necazuri pe care a fost nevoită să le infrunte. 


„Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi. Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu.


Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce”, a declarat Alexandra Stan pentru VIVA!


Alexandra Stan recunoaște că merge uneori la terapie și îi îndeamnă pe toți cei care trec prin anumite schimbări în viață să apeleze la ajutorul unor persoane specializate, deoarece vor trece mai ușor peste greutăți. 


Alexandra Stan spune că are uneori nevoie de un moment în care să se descarce și să poată vorbi cu cineva deschis despre tot ce o apasă. 


„Terapie, da, fac. Nu pot să spun că mai am temeri și anxietăți, chiar nu mai am. Sunt mult mai relaxată, dar, din când în când, merg să îmi spun gândurile, pentru că unele gânduri nu sunt neapărat bune și e bine să îmi dau seama de ce se întâmplă asta”, a mai adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel