Alexandra Stan, pusă la punct de soțul ei. Ce îi este interzis vedetei să mai facă de când s-a măritat

Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel, foto Instagram

Alexandra Stan trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Artista s-a căsătorit în mare secret.

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Au avut parte de o nuntă de vis și au preferat să țină totul departe de ochii curioșilor. 


Alexandra Stan a dezvăluit ce îi interzice soțul ei să facă. Artista a acceptat „regula” partenerului ei de viață deoarece își dorește ca lucrurile să meargă foarte bine. 


„Eu aș vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a spus Alexandra Stan în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV.


Alexandra Stan și Emanuel au stabilit câteva reguli de familie încă de la început. Cei doi țin post în fiecare săptămână în zilele de miercuri și vineri, iar asta le aduce multă liniște interioară. 


„Avem niște reguli scrise și unele nescrise, dar cuvântul reguli sună cam dur. Avem niște principii pe care ni le-am autoimpus, au venit de la sine, dar s-a nimerit să le avem împreună și noi considerăm că ele contribuie la buna funcționare a relației noastre – și anume, ne sfătuim, de exemplu, pentru orice, ținem cont unul de celălalt. Încercăm, indiferent dacă sunt discuții sau neînțelegeri, să nu ne ducem niciodată la culcare fără să discutăm.

Comunicăm foarte mult, ținem post miercuri și vineri, dar asta nu știu dacă e bine să o zicem. Încercăm să ținem pasul cât putem de mult și cu ce ne dorim noi, și cu modelul de familie, dar în același timp ne străduim să ne menținem cu picioarele pe pământ, pentru că totuși suntem tinerei, eu am 32 și el are 35 de ani”, a declarat Alexandra pentru VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel