Alexandra Stan, propunere indecentă din partea unui site pentru adulți: „Aveam şi un nume pentru asta”

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa foto Instagram

Alexandra Stan a fost la un pas de a semna un contract cu un site pentru adulți. De ce s-a răzgândit vedeta?

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz. Artista a fost implicată de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, iar printre cele mai mari a fost cel cu fostul ei impresar și iubit, care a agresat-o fizic și a supus-o unor chinuri greu de explicat. 


Alexandra Stan a lăsat totul în spate și a mers mai departe. Vedeta se bucură acum de un succes imens pe plan muzical. Alexandra Stan are o comunitate imensă pe rețelele de socializare, unde vorbește des cu fanii și le împărtășește experiențele pe car ea le trăiește. 


Spre susprinderea tuturor, Alexandra Stan a primit o ofertă indecentă din partea unui site pentru adulți. Vedeta avea deja și un nume, dar a decis că este mai bine să se retragă. Artistei i-a fost frică că imaginea ei va fi atât de afectată încât îi va distruge cariera muzicală. 


”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stanîn cadrul podacstului lui DJ Gojira. 


Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprinder când în urmă cu doar câteva luni anunța că se mărită. Vedeta și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Divorțul celor doi a fost la fel de fulgerător precum vestea că au mers în fața altarului. Artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu,  în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. 


„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, a povestit Alexandra Stan pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel