Alexandra Stan o face praf pe Andreea Antonescu. Ce declarații dure a făcut artista: "E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți"

Data publicării:
Andreea Antonescu și Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu și Alexandra Stan, sursa instagram

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri inedite despre competiția Survivor România. Mai mult decât atât, artista a aruncat vorbe grele la adresa Andreei Antonescu.

După ce a fost eliminată din cea mai dură competiție, Survivor România 2021, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri inedite despre cum decurg lucrurile acolo, dar și cum vede competiția din fața televizorului.

În urma eliminării lui Musty, Alexandra Stan a mărturisit că nu el trebuia să părăsească competiția, ci Andreea Antonescu. 

„Te așteptăm acasă, Musty! Acum începe! Lasă că vii acasă, îți vezi copiii, te întorci la proiectele tale… Îmi pare rău că a ieșit Musty, trebuia să iasă Andreea”, a spus Alexandra Stan pe Instagram.

 

Artista le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare lucrurile care nu se văd la televizor. Alexandra Stan a mărturisit că   o mare diferență între ceea ce se întâmplă în Dominicană, și ceea ce este pus pe sticlă.

„Am ajuns acasă, în România. E prima oară când mă uit la TV, la Survivor. E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi. Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea, că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție” a mai spus Alexandra Stan pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel