Alexandra Stan, veste cruntă a primit din partea medicilor. De ce nu poate rămâne însărcinată

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret în urmă cu câteva luni și spune că își dorește tare mult copii. De ce i-au interzis medicii să rămână însărcinată?

Alexandra Stan a trăit cele mai frumoase clipe din viața ei în urmă cu doar câteva luni când a ajuns în fața altarului alături de bărbatul iubit. Chiar dacă se cunoșteau de puțin timp, Alexandra și Emanuel au vrut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. 


Alexandra Stan nu poate spune că a avut prea mare noroc în ceea ce privește dragostea, mai ales că în trecut a trăit câteva momente traumatizante din cauza foștilor ei iubiți. Acum că a găsit bărbatul lângă care se vede până la adânci bătrâneți, vedeta vrea să devină cât mai rapid mămică, doar că medicii i-au dat o veste proastă. 


Artista nu poate rămână însărcinată timp de un an din cauza problemelor de sănătate. O sarcină i-ar pune vedetei viața în pericol, așa că a hotărât să aștepte momentul potrivit pentru asta.


"Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta. Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol", a declarat Alexandra Stan.


La trei luni de la fericitul eveniment, fericirea Alexandrei Stan este pusă sub semnul întrebării, după ce fanii au observat că aceasta nu a mai purtat verigheta. 


După ce a fost asaltată de întrebări din partea fanilor, vedeta a rupt tăcerea și a explicat ce se întâmplă în căsnicia ei. 

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a declarat Alexandra Stan pentru VIVA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel