Alexandra Stan, noi detalii despre divorțul de Emanuel Necatu. Motivul care a dus la despărțirea celor doi

Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram

Alexandra Stan a dezvăluit motivul divorțului dintre ea și Emanuel Necatu. Artista și-a dat seama de acest lucru după despărțire.

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu,  în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.  Alexandra Stan nu a vrut să vorbească prea mult despre mariajul cu Emanuel Necatu, dar a primit multe întrebări despre acest subiect controversate. Vedeta a ținut căsnicia secretă timp de câteva luni, iar vestea divorțului a venit la fel de fulgerătoare ca cea a nunții. 

Alexandra Stan a declarat că a rămas aceeași persoană dezinhibată, spirit liber și nonconformist, așa cum a fost dintotdeauna.  Artista a mărturisit că familia i-a fost alături atât înainte de căsătorie, cât și după divorț. 

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.”, a declarat Alexandra Stan, pentru VIVA

 

Alexandra Stan, adevăratul motiv pentru care ea și Emanuel Necatu au divorțat

 

Artista este de părere că ea și fostul soț s-au grăbit și au luat unele decizii mult prea repede.

 

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)”, a declarat Alexandra Stan, pentru sursa citată.

 

 

Alexandra Stan iubește din nou

 

Deși părea mai fericită ca niciodată alături de Emanuel Necatu, alături de care a ajuns și în fața altarului, se pare că drumurile lor s-au separat extrem de repede. Artista a dat totul uitării, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. 

Cel care a reușit să o cucerească pe Alexandra Stan este Alex Parker, un tânăr artist și producător muzical.  Acesta a debutat cu piesa „Tropical Sun” la care a lucrat cu Marius Moga. Se pare că cei doi ar fi petrecut si Crăciunul împreună. Rămâne de văzut dacă relația celor doi se va concretiza în vreun fel, relatează click.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel