Alexandra Stan, mărturisiri CUTREMURĂTOARE despre bătaia primită de la fostul iubit: "Îmi era frică"

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa instagram

Alexandra Stan și-a deschis sufletul și a vorbit despre traumele prin care a trecut, după ce a fost bătută de fostul ei iubit.

Alexandra Stan a fost batută cu bestialitate de fostul ei iubit, Marcel Prodan, care îi era și manager la vremea respectivă. Artista a trecut prin momente de coșmar, care au marcat-o profund. În 2013 când s-a întâmplat această tragedie, Alexandra Stan avea doar 24 de ani. Întregul scandal a pornit din cauza banilor, deoarece managerul ei nu a vrut să îi mai dea banii pe ultimele concerte.

Acum, artista vorbește cu greu despre trauma trăită, însă odată cu trecerea timpului aceasta a reușit să-și mai vindece rănile interioare și să treacă peste această dramă.

"După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte. A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație.

Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale…", a declarat Alexandra Stan pentru viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel