Alexandra Stan își dorește să devină mămică după ce s-a căsătorit în mare secret: „Da, îţi fac un verişor”

Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel, captura foto Instagram

Alexandra Stan a vorbit pentru prima oară despre o posibilă sarcină. Vedeta se visează mămică deja. 

Alexandra Stan se bucură de cele mai frumoase clipe din viața ei, după ce a ajuns în fața altarului alături de Emanuel. Artista s-a căsătorit în mare secret, iar acum poate spune că este o femeie împlinită pe toate planurile. 


Chiar dacă în trecut artista nu a avut prea mare noroc pe plan amoros și a suferit enorm din cauza iubirii, iată că acum soarele a răsărit pe strada artistei.


Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. 


Acum, artista își dorește să devină mămică pentru prima oară. 


Învitată în emisiunea lui Cătălin Măruță aceasta a răspuns la întrebarea care stă pe buzele multor oameni. Prezentatorul TV a întrebat-o dacă urmează ca familia ei să se mărească, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. 


„Da, îţi fac un verişor. Un nepoţel. În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”, a spus artista. 


Alexandra Stan a uimit de-a lungul timpului pentru stilul ei nonconformist, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă în fața ofițerului de stare civilă după doar câteva luni de relație. 


Nici familia ei nu a știut că ea se va căsători. Alexandra Stan și-a anunțat mama cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. 


„Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici ”Gata, mă duc la Vama Veche”. Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit”, a mai spus Alexandra Stan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel