Alexandra Stan, fotografii INCENDIARE lângă bradul de Crăciun. Ce ținută provocatoare a îmbrăcat vedeta /FOTO

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa foto Instagram

Alexandra Stan a încins tot internetul după ce s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun. 

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și este deja cunoscută pentru aparițiile ei provocatoare. Vedeta a realizat o ședință foto pentru sărbătorile de iarnă și a îmbrăcat o ținută provocatoare. 


Alexandra Stan a încins tot internetul cu apariția ei incendiară. Vedeta a ales să poarte o ținută formată dintr-un corset în carouri și o fustă neagră din catifea. 


„Neața! Sunteți pregătiți pentru o serie de poze la brad”, a scris artista în dreptul fotografiei de lângă bradul de Crăciun. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)


Alexandra Stan a avut un an plin din toate punctele de vedere. Artista a ajuns în fața altarului alături de un bărbat pe care îl cunoștea de doar câteva luni, dar a divorțat după o perioadă scurtă de timp. Pe plan profesional, vedeta spune că a avut câteva concerte, dar vrea ca în anul care urmează să se dedice mai mult carierei. 


"Imi doresc sănătate și sa termin anul asta haotic. A fost foarte încărcat, cu multe treburi, multe momente, multe trăiri. Sper sa fie totul bine și la anul în martie sa lansez albumul pe care îl vreau. A fost un an zbuciumat dar am avut și experiente frumoase, am avut și 4-5 concerte. Pentru 2022 am planuri multe. Vreau sa îmi iau casa la anul, un apartament dacă îmi ajuta Dumnezeu, poate sa îmi schimb și mașină, dar mai mult vreau realizări pe plan profesional", a declarat Alexandra Stan în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. 


Alexandra Stan își dorește ca sărbătorile de iarnă să le facă alături de familie și va merge acasă la părinții ei. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să mănâne din toate preparatele gătite de mama ei. 

 

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Alexandra Stan a dezvăluit că decizia de a divorța a fost luată de comun acord. Artista susține că s-au grăbit atunci când au decis să meargă în fața altarului, iar ea a confundat ajutorul dat de Emanuel pentru a trece peste o perioadă mai dificilă, cu începutul unei povești de dragoste care ar fi trebuit să reziste până la adânci bătrâneți. 


„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.


Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit Alexandra Stan la „Teo Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel