Alexandra Stan, făcută praf de propria echipă la SURVIVOR: "Au ieșit la suprafață șerpii"

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa foto Instagram

Alexandra Stan a fost făcută praf la Survivor România 2021, chiar de echipa Faimoșilor, din care ea face parte.

Alexandra Stan este una dintre vedetele care au avut curajul să participe la cea mai acerbă competiție: Survivor România 2021. Aceasta a mărturisit că și-a dorit să participe la această competiție  pentru a-și depăși limitele. Din păcate, Alexandra Stan nu a reușit să-și depășească fricile, motiv pentru care colegii săi au rămas dezamagiți de performanțele vedetei.

Alexandra Stan a refuzat inițial să lupte pentru echipa ei în ultimul meci Survivor România, motiv pentru care Zanni a răbufnit la adresa ei.

”Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici… vorbeşti mult, esti isterică d-aia”, i-a spus Zanni.

Culiţă Sterp i-a dat imediat dreptate lui Zanni: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa… în special Alexandra m-a blocat”.

Alexandra Stan a avut și ea o reație nervoasă și a făcut mai multe acuzații la adresa colegilor.

”Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a spus cu ochii în lacrimi, Alexandra Stan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel