Alexandra Stan e gata de bătaie. Cum se antrenează artista pentru concursul din junglă

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Stan se numără printre concurenții competiției Survivor România, care urmează să se filmeze în jungla din Dominicană. Artista s-a apucat serios de antrenamente, pentru a fi pregătită fizic pentru probele la care va fi supusă.

Gata cu imaginile de domnișoară fragilă. Alexandra Stan a scos artileria grea la înaintare și e gata să se bată pentru titlul de supraviețuitor. 

Vedeta a împărtășit cu fanii cum arată zilele ei dinaintea concursului și putem paria deja că va face o figură frumoasă în junglă. Îmbrăcată într-un costum mulat, Alexandra s-a închis în sala de sport unde a lovit sacul de box cu forța unei învingătoare. Deși nu au putut estima forța cu care artista a lovit sacul, internăuții au apreciat postura și ținuta sexy, așa că au înroșit butonul like. 

Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu’ncepe!!!”, a declarat artista pentru Kanal D.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist)

 

Intră în echipa Faimoșilor


Alexandra stan va face parte din echipa Faimoșilor în competiție. 
Cei 12 Faimoși vor avea de înfruntat 12 Războinici, la fel de hotărați să facă fata presiunilor de tot felul și să ajungă cât mai departe în competiție. Reamintim că din echipa Faimoșilor vor face parte: Catalin Morosanu, Costi Ioniță, Culita Sterp,  Zannidache, Jador, Cosmin Stânciu, Alexandra Stan, Amna, Ana Porgras, Roxana Nemeș, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei 12 Războinici care vor îi înfrunta pe Faimoșii de la „Survivor Romania”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel