Alexandra Stan, detalii despre divorț. Cum a trecut artista peste despărțirea de Emanuel Necatu: ''Mă simt lipsită de puteri”

Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel Necatu, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel Necatu, foto Instagram

Alexandra Stan a dezvăluit cum a trecut peste divorțul de Emanuel Necatu. 

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut anul trecut și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu,  în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.  Alexandra Stan nu a vrut să vorbească prea mult despre mariajul cu Emanuel Necatu, dar a primit multe întrebări despre acest subiect controversate. Vedeta a ținut căsnicia secretă timp de câteva luni, iar vestea divorțului a venit la fel de fulgerătoare ca cea a nunții. 

Ulterior, artista a declarat că regretă faptul că s-a căsătorit și consideră că s-a grăbit să facă acest pas. Alexandra Stan a mărturisit că a reușit să treacă peste despărțire cu foarte multă răbdare și speră ca pe viitor să nu mai repete aceleași greșeli. 

 

Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar.

În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele, a mărturisit Alexandra Stan, potrivit viva.ro.

 

Alexandra Stan iubește din nou

 

Deși părea mai fericită ca niciodată alături de Emanuel Necatu, alături de care a ajuns și în fața altarului, se pare că drumurile lor s-au separat extrem de repede. Artista a dat totul uitării, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. 

Cel care a reușit să o cucerească pe Alexandra Stan este Alex Parker, un tânăr artist și producător muzical.  Acesta a debutat cu piesa „Tropical Sun” la care a lucrat cu Marius Moga. Se pare că cei doi ar fi petrecut si Crăciunul împreună. Rămâne de văzut dacă relația celor doi se va concretiza în vreun fel, relatează click.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel