Alexandra Stan, despre trauma care i-a schimbat viața. De ce nu mai poate avea încredere în bărbați: „Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă”

Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan a trecut prin clipe cumplite în urmă cu mai mulți ani. Cât de mult a suferit vedeta?

Alexandra Stan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, aceasta a trecut și prin clipe extrem de grele. În urmă cu mai mulți ani, vedeta a fost bătută crunt de impresarul ei. Chiar dacă i-a fost greu la început, aceasta a făcut totul public și a vorbit deschis despre clipele de groază. Acest eveniment trist din viața ei a afectat-o profund și a avut nevoie de foarte mult timp pentru a se reface. 


„Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, tocmai pentru că era un caz atât de mediatizat, și cu cât eu încercam să trec peste, să merg la psiholog, să fiu înconjurată de familie și prieteni, să merg la studio, și să uit de toată această situație, o dată la câteva săptămâni mai era o înfățișare la tribunal sau mai apăreau niște articole și vuia presa pe puțin doua săptămâni”, a declarat Alexandra Stan pentru Unica


Cel mai greu i-a fost Alexandrei să aibă din nou încredere în oameni. Aceasta susține că încă nu se poate bucura de o relație amoroasă, deoarece are impresia că se va întâmpla ceva rău. 


„Au fost foarte multe incidente după acest episod. În primul rând, a fost lipsa de încredere pe care o aveam vizavi de bărbați, în al doilea rând vizavi de oamenii cu care lucrez. Mi-au luat ani de zile să ajung în punctul în care să am o colaborare cu cineva și să nu mă mai gândesc că o să mă fure sau că o să mă înșele. La fel și la capitolul bărbați, am fost și încă sunt foarte sceptică în ceea ce privește relația mea cu bărbații. Dacă ceva se întâmplă bun în viața mea, e prea bine ca să fie adevărat și, de multe ori, asta te duce către o paranoia totală, care tot ce face este să-ți crească nesiguranță în sine”, a adăugat artista. 


Alexandra Stan spune că a găsit puterea de a trece peste în sânul familiei și a prietenilor. Artista s-a apropiat foarte mult de Dumnezeu și de Biserică în acele clipe. Cu toate acestea, susține că foarte mulți ani a avut nevoie și de terapie. 


„Da, s-a mai schimbat, în decursul anilor, după terapia post-traumatică pe care am făcut-o, după foarte mulți ani de terapie, plus toată experiența acumulată în toți acești ani. Am mai avut relații în care mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat, dar nu s-au terminat cu violență, pentru că am știut când să spun stop și m-am despărțit de persoana respectivă. Însă, doar așa învățăm”, a mărturisit Alexandra Stan. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel