Alexandra Stan, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Cu ce boală a fost diagnosticată artista

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa foto Instagram

Alexandra Stan a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

După întoarcerea din Republica Dominicană, Alexandra Stan s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate. Recent, artista și-a deschis sufletul și a dezvăluit diagnosticul pus de medicii. Mai exact, artista suferă de Tiroidită Hashimoto, din cauza stresului și a imunității scăzute.

„Aveam probleme cu glanda.

Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea.

Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului găzduit de Gojira.

 

Alexandra Stan, propunere indecentă din partea unui site pentru adulți

 

Alexandra Stan a primit o ofertă indecentă din partea unui site pentru adulți. Vedeta avea deja și un nume, dar a decis că este mai bine să se retragă. Artistei i-a fost frică că imaginea ei va fi atât de afectată încât îi va distruge cariera muzicală. 


”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stanîn cadrul podacstului lui DJ Gojira. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel