Alexandra Stan, despre orientările ei sexuale: „Eu iubesc și bărbații, și femeile”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa instagram

Alexandra Stan este una dintre cele mai controversate artiste din România. Vedeta a recunoscut care este orientarea sa. 

Alexandra Stan a fost implicată de-a lungul timpului în mai multe scandaluri. Chiar dacă acestea au afectat-o profund, artista nu s-a dat bătută și a continuat pe drumul muzicii. Cântăreața se bucură de un succes imens, iar piesele ei au cucerit toate topurile. 


Alexandra Stan este cunoscută deja pentru sinceritatea ei, iar de data aceasta declarațiile făcute de ea au uimit pe toată lumea. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la KanalD, Alexandra Stan a vorbit foarte deschis despre orientarea ei sexuală. Atunci când prezentatoarea TV a întrebat-o dacă este sau nu bisexuală, răspunsul artistei a șocat pe toată lumea. 


„Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații și femeile.


Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.


Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.


Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a spus Alexandra Stan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel