Alexandra Stan a rupt tăcerea. Ce se întâmplă în căsnicia ei, la trei luni de la nuntă: „despre Emanuel să nu se mai vorbească”

Data publicării:

Alexandra Stan a fost surprinsă fără verighetă în ultimele săptămâni, motiv pentru care, fanii au început să se întrebe dacă nu cumva există vreo divergență între ea și soțul ei. De asemenea, vedeta a plecat recent în vacanță cu sora ei, lucru care a deschis o nouă serie de bănuieli. 

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Căsătoria secretă a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că fanii nici nu știau că vedeta era implicată într-o relație. 

La trei luni de la fericitul eveniment, fericirea Alexandrei Stan este pusă sub semnul întrebării, după ce fanii au observat că aceasta nu a mai purtat verigheta și nici nu a mai postat fotografii cu soțul ei pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta se află în acest moment în concediu alături de sora sa. 

După ce a fost asaltată de întrebări din partea fanilor, vedeta a rupt tăcerea și a explicat ce se întâmplă în căsnicia ei. 

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a declarat Alexandra Stan pentru VIVA.


Vedeta își dorește să devină mamă


Învitată în emisiunea lui Cătălin Măruță aceasta a răspuns la întrebarea care stă pe buzele multor oameni. Prezentatorul TV a întrebat-o dacă urmează ca familia ei să se mărească, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. 


„Da, îţi fac un verişor. Un nepoţel. În curând, sperăm. Când vrea Dumnezeu”, a spus artista. 


Alexandra Stan a uimit de-a lungul timpului pentru stilul ei nonconformist, dar nimeni nu s-ar fi așteptat să ajungă în fața ofițerului de stare civilă după doar câteva luni de relație. 


Nici familia ei nu a știut că ea se va căsători. Alexandra Stan și-a anunțat mama cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. 


„Nu mă aşteptam să iau decizia asta, a venit cu o bucurie mare. Acum înţeleg de ce o diferenţă între relaţie şi căsnicie. Se sudează şi la prima ceartă nu mai zici ”Gata, mă duc la Vama Veche”. Era consilier, mult spus terapeut, l-am cunoscut în altă conjunctură. Prin nişte prieteni comuni. M-am dus acasă într-o joi şi am întrebat-o pe mama ce face sâmbătă. M-a întrebat de ce, i-am zis că mă mărit”, a mai spus Alexandra Stan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel