Alexandra Stan, marcată pe viață din cauza fostului ei impresar: „În fiecare zi îmi apar traume din trecut”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa foto Instagram

Alexandra Stan a trecut prin momente de groază în 2013, când impresarul ei a desfigurat-o. De atunci artista a încercat să se recupereze, dar i-au rămas urme adânci pe care cu greu le va putea șterge. 

În anul 2013, Alexandra Stan era în mijlocul celui mai mare scandal din showbiz. Artista a fost bătută și desfigurată de fostul ei impresar, cu care avea și o relație în acea perioadă. Scandalul dintre cei doi ar fi pornit în momentul în care Alexandra i-ar fi cerut acestuia banii de pe concertele din ultimele 6 luni. 


Chiar dacă cicatricile de pe față i-au trecut, Alexandra Stan a rămas marcată și cu greu va putea uita acele clipe de groază. Aceste temeri i-au fost reaprinse în timpul unei probe din cadrul emisiunii „Survivior Romania”, unde Alexandra ar fi trebuit să își împingă adversa cu o pernă, sub formă de scut. Vedeta a izbucnit în lacrimi și a afirmat că îi este teamă. 


„În fiecare zi îmi apar traume din trecut, dar n-am ce face, trebuie să le înfrunt. În seara aceasta, s-a mai apăsat un buton despre care credeam că l-am depășit”, a mărturisit Alexandra Stan în cadrul emisiunii Survivor România. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel