Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu. Dezvăluirile artistei: „Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege...”

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa foto Instagram

Alexandra Stan a șocat pe toată lumea cu ultimele declarații. Artista și  Emanuel Necatu au divorțat.

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. În ultima perioadă au circulat tot mai multe zvonuri legate de separarea celor doi, după ce artista a șters mai multe fotografii de pe rețelele de socializare în care apărea alături de bărbatul lângă care părea că și-a găsit liniștea și fericirea.

Acum, artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu. Invitată în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri din căsnicia sa. Alexandra Stan a dezvăluit că cei doi au și divorțat recent, fără să menționeze însă cum s-a ajuns la această separare. A precizat doar că în ultima vreme „s-au întâmplat multe'.

„Dani Oțil: Cum e măritată?

Alexandra Stan: Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.

Dani Oțil: Când?

Alexandra Stan: Tu ai lag, frate, deci pe bune… Zici că ți-a mâncat ție copilul neuronii.

Dani Oțil: Când am avut timp? Când am avut timp că abia ne-am…?

Alexandra Stan: Știu, dar s-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii.

Dani Oțil: Sper că nu mă treceți la o gafă, n-am știut. De unde să știu? Pe vremuri venea la noi la restaurant, ne povestea ce pățește, ce nu pățește, vorbeam de mâță, aveam alte discuții. După aia câteva luni a dispărut din motive de para casar și acum na…

Alexandra Stan: Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată)', așa a arătat prima parte a dialogului dintre ei.

 

Ce spunea Alexandra Stan despre relația cu Emanuel Necatu

 

Alexandra Stan părea extrem de fericită lângă bărbatul cu care s-a căsătorit. Artista a povestit cum s-au cunoscut, dar și cât de mult a ajutat-o după întoarcerea de la Survivor România. 

„Nu știu dacă îi place lui să se vorbească despre el în mediul online. Mi-a mai zis că nu toată lumea e făcută pentru mediul ăsta și nu cred că e foarte ușor. E o presiune pe care o simți în momentul în care ești persoană publică și nu cred că e ușor pentru el, ca bărbat. E bărbat, îți dai seama. Dacă era invers, poate era altceva, poate era mai ușor.


Dar așa, ca bărbat, să fii soțul Alexandrei Stan nu cred că e așa ușor, oricât de deschis ai fi.   Dar e un bărbat foarte deschis la minte, serios, muncitor, pe care te poți baza. Este un om credincios, în primul rând, că asta de fapt m-a și atras la el.


Am avut o perioadă mai nasoală eu. Am fost la Survivor și când m-am întors venisem cu multe idei, să fac multe chestii și nu reușeam să fac proiectele pe care mi le doream. S-a îmbolnăvit motanul meu și eu fiind cu chestiile astea cu spiritualitatea, cu energetic, o prietenă mi-a zis de el, că el era terapeut și făcea curățări energetice și nu numai. Mai mult vorbește cu tine, te ajută, e consilier de dezvoltare personală. Te ajută să îți găsești drumul și să îți dai seama, să îți ierți părinții, chestii de genul ăsta.


Fiind eu tristă și deprimată, prietena mea mi-a spus „uite, cred că ar trebui să îl cunoști pe băiatul ăsta, Emanuel, cred că te-ar ajuta”. M-a întâlnit cu el de câteva ori, m-a ajutat, într-adevăr. Și cel mai important este că m-a adus pe calea asta. Eu întotdeauna am fost credincioasă, dar am avut momente în care uitam să mai fiu și practicantă. Crezi în suflet, dar uneori trebuie să mai și faci. Și m-a ajutat din punctul ăsta de vedere. Asta era ce îmi lipsea, să fiu mai aproape de Dumnezeu. M-a atras asta la el, pentru că pentru mine contează foarte mult ca un bărbat să fie credincios. Am întâlnit mulți bărbați care aveau toate datele, mai puțin asta”, a povestit Alexndra Stan în podcastul lui Damian Drăghici. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel