Alexandra Stan a CEDAT la Survivor. Artista se confruntă cu probleme grave de sănătare: "Nu mai am putere"

Data publicării:
Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa instagram

Faimoasa Alexandra Stan vrea să părăsească competiția Survivor România. Artista a făcut un apel și la cei de acasă.

Survivor România este una dintre cele mai acerbe competiții. Alexandra Stan este una dintre vedetele care au avut curajul să participe la acest concurs pentru a-și depăși limitele.

Deși a luptat din răsputeri pentru a aduce puncte echipei Faimoșilor, din care ea face parte, Alexandra Stan a cedat după ce a avut parte de mai multe accidentări. Aceasta a ajuns la capătul puterilor și își dorește cu orice preț să părăsească competiția. Mai mult decât atât, aceasta a refuzat să joace meciul de imunitate, acuzând stări de rău și boseală. 

Alexandra Stan a rugat și publicul să o voteze pentru a pleca acasă.

 „Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă.

„Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, care persistă. Simt că nu mai am putere, atât am putut să fac. Mi-am demonstrat că am putut să fac anunite chestii, mi-am depășit anumite limite, simt nevoia să plec acasă, să stau cu familia, nu mai pot.  Nu sunt survivor, nu sunt supraviețuitoare, dacă până acum mă gândeam la premiu, la bani, nu mă mai interesează deloc, pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă”, a spus Alexandra Stan cu ochii în lacrimi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel