Alexandra Stan, fara inhibiții. Vedeta și-a făcut un selfie goală, în cadă

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Stan uimește din nou. Vedeta s-a fotografiat în locul cel mai intim

Alexandra Stan este cea mai mediatizată persoană din showbizul românesc. Aceasta în anul 2013 aceasta a povestit cum a fost bătută cu bestialitate de la impresarul său de atunci, Marcel Prodan. Cei doi erau şi iubiţi iar bărbatul şi-a permis să-i aplice iubitei cântăreţe o corecţie fizică deoarece aceasta şi-a cerut drepturile băneşti cuvenite. Enervat de insistenţele interpretei, bărbatul a aruncat-o din maşină şi a poi a bătut-o până a băgat-o în spital.  

Deși artista a tot sperat ca Bogdan să se întorarcă la ea, însă, din păcate  lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit ea și a rămas cu inima frântă. Cei doi și-au spus adio după doar câteva luni de întâlniri. 

Astăzi, vedeta șochează din nou. Aceasta a postat un videoclip pe contul ei  de Instagram, unde arată cum își bea băutura ei preferată în timp ce se realxează în cadă. 

Nu este pentru prima dată când vedeta apare în astfel de ipostaze. Aceasta se pare că îi priește viața solo, și își etalează trupul frumos din ce în ce mai mult pe contul ei de instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel