Alexandra Dinu, secretul unei relații la distanță. Cum rezistă iubirea dintre ea și partenerul ei la sute de kilometrii: „Rețeta perfectă”

Data publicării:
Alexandra Dinu, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Dinu, sursa instagram

Alexandra Dinu a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și cum reușesc să stea departe unul de celălalalt.

Alexandra Dinu este un dintre cele mai apreciate actrițe din România, dar și din străinătate. După căsnicia cu Adrian Mutu, frumoasa blondină a decis să plece în America pentru a-și duce mai departe visul de a deveni o actriță de succes.

Acolo, Alexandra Dinu  l-a cunoscut pe regizorul Jeffrey Greenstein, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta s-a întors în România de curând, însă îi duce tot mai mult dorul iubitului său.

„Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued… Glumesc, evident”, a spus Alexandra Dinu, pentru okmagazine.ro.

Cu toate aste, Alexandra Dinu preferă să fie foarte distrectă când vine vorba de viața personală. Blondina este conștientă de faptul că oamenii caută orice pretext pentru a distruge o relație frumoasă, motiv pentru care alege să nu își expună prea mult viața în public.

„Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face. Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a mai spus Alexandra Dinu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel