Alexandra Dinu, despre despărțirea de Jeffrey Greenstein. Fostul iubit al vedetei a fost surprins în brațele altei femei

Data publicării:
Alexandra Dinu, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Dinu, sursa instagram

Alexandra Dinu nu are prea mult noroc în dragoste. Vedeta s-a despărțit recent de Jeffrey Greenstein, iar acum acesta își face declarații de dragoste cu o altă blondină. 

Alexandra Dinu este cel mai nou jurat de la Românii ai Talent. Blondina se bucură de o carieră de succes, dar pe plan amoros lucrurile nu stau tocmai bine. Vedeta nu a oferit detalii despre relația cu Jeffrey Greenstein, dar aceasta deja își face declarații de dragoste pe rețelele de socializare cu o altă femeie. 


„Știi că nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală. Când eram mai tânără, reușeai să mă păcălești și să mai scoți câteva ceva de la mine, dar acum…”,  a spus Alexandrei Dinu în emisiunea lui Cătălin Măruță. 


Jeffrey Greenstein își face declarații de dragoste cu noua lui iubită pe Instagram și a postat deja prima imagine în care apare alături de frumoasa blondină: „Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”,  a scris Salomé Chandler, noua iubită a lui Jeffrey. 


Răspunsul a venit imediat și din partea fostului partener al Alexandrei Dinu: „Fie ca viața să te binecuvânteze cu toată dragostea, zâmbetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți! Nu aș putea să fiu mai recunoscător pentru că te am în viața mea!”, a scris Jeffrey Greenstei. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel