Alexandra Croitoru a primit Golden Buzz-ul din partea lui Dragoș Bucur. Adolescenta are doar 15 ani

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video ProTV
Descriere foto: Captură video ProTV

Alexandra Croitoru a emoționat jurații "Românii au talent", prin vocea sa și prin povestea de viață.

Alexandra Croitoru este o adolescentă de 15 ani, care l-a impresionat atât de tare pe Dragoș Bucur, încât juratul i-a oferit Golden Buzz-ul, în emisiunea Românii au talent. Fata a uimit atât prin vocea ei, cât și prin povestea de viață.

Mama biologică a fetei murit de cancer, când ea avea doar 6 luni. Tatăl nu a vrut să o păstreze, fapt pentru care a dus-o direct la orfelinat. Alexandra nu a fost singură la părinți, ci mai are 16 frați. Până la vârsta de 14 ani a crescut în orfelinat, aceasta fiind adoptată abia în urmă cu aproximativ un an. Sistemul de acolo și-a pus amprenta asupra ei, motiv pentru care adolescenta este însărcinată. Aceasta este sigură că vrea să păstreze copilul, chiar dacă majoritatea oamenilor o judecă pentru asta. 

Părinții vitregi au crescut-o ca și pe propriul copil. Tot ei au fost și cei care au dus-o pe aceasta la cursuri de canto, unde Alexandra și-a descoperit și talentul.

"Mi-ai atins o coardă sensibilă"

"Mi-e foarte greu să zic ceva. Mi-ai atins o coardă sensibilă. M-a impresionat... Vocea asta pe acre am auzit-o în seara asta este de departe peste 100 de voci pe care le aud în fiecare zi la radio sau în muzica românească.", a spus Mihai Bobonete în emisiunea Românii au talent, de pe ProTV.

Dragoș Bucur a apăsat butonul de Golden Buzz

"Eu cred că fiecare dintre noi ajungem acolo unde suntem ca rezultat al vieții pe care o ducem și a experiențelor prin care trecem. tu ai spus că ești adoptată, dar eu cred că asta contează, că asta este parte din viața ta, cu bune și cu rele. Vine cu un bagaj emoțional pentru tine foarte puternic, sunt convins că vine cu niște traume, niște frustrări, niște întrebări, care sigur te vor măcina toată viața. Inclusiv prestația din seara aceasta vine cu încărcătură. Muzica pe care am auzit-o nu este doar vocea ta, este forat din cuvintele pe care le-ai spus, emoția pe care ai transmis-o. Ești un copil extraordinar, o adolescentă care poate să răstoarne munții. Mi-ai transmis un mesaj, de asta eu cred că trebuie să mergi până la capăt. ", a spus Dragoș Bucur, apăsând butonul de Golden Buzz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel