Despărțire în showbizz-ul internațional. Nu mai formează un cuplu

Data publicării:
Alexandra Durke, foto instagram
Descriere foto: Alexandra Durke, foto instagram

Alexandra Burke s-a despărțit de fotbalistul Angus MacDonald după un an și două luni de relație. 

Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a șters toate pozele cu Angus MacDonald, de 28 de ani, de pe Instagram.

Potrivit dailmaily, o persoană din interior a confirmat că Alexandra și Angus s-au despărțit pe cale amiabilă și rămân prieteni buni, în ciuda faptului că au decis sa meargă fiecare pe drumul lui. 

„Mi s-a părut cea mai bună decizie pentru ei de a tăia legăturile și pentru Alexandra, care presupunea eliminarea  pozelor de pe Instagram”.

Cei doi au devenit un cuplu oficial  în luna Iulie 2019, printr-o postare alb-negru, care în momentul de față este  ștearsă. Fotografia de atunci descria momentul perfect dintre cei doi, în timpul unei mese romantice. Câștigătoarea X Factor s-a întâlnit cu sportivul în urma petrecerii de logodnă cu Josh Ginnelly, de care s-a despărțit de doar câteva săptămâni mai devreme.

Alexandra l-a susținut pe Angus pe tot parcursul diagnosticului său de cancer intestinal, după ce i s-a confirmat boala în august 2019. După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-și îndepărta întregul intestin și pentru a-și inversa stomacul, Angus a primit totul, și s-a întors la antrenamentele de fotbal în luna Ianuarie.

Într-un interviu din aprilie anul acesta, Angus a felicitat-o ​​pe Alexandra pentru că l-a ajutat să facă față după ce tocmai aflase de vestea tristă.

El a spus: „Prima persoană pe care am spus-o a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele. A fost un telefon foarte emoționant, nu cred că am mai plâns vreodată în fața prietenilor mei. Nu mi-am putut scoate cuvintele. Am avut weekendul cu Alex și ea știa că ceva nu este în regulă. Sâmbătă seara, m-am despărțit și i-am spus vestea.”

„Aș fi preferat să mă descurc singur și nu am vrut să supăr pe nimeni, dar ea a fost liniștitoare. Nu știu ce aș fi făcut fără sprijinul ei”. Angus a împlinit 28 de ani săptămâna trecută, dar spre deosebire de anul trecut, și-a sărbătorit ziua de naștere fără Alexandra. Anul trecut, Alexandra i-a dedicat lui Angus o postare de ziua de naștere, pe care scria: „Este ziua ta! La multi ani dragul meu”.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel