Alex Velea și Antonia au răbufnit după ce au primit mai multe acuzații de bullying: „Vom acționa în instanță”

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea și Antonia răspund acuzațiilor de bullying aduse în ultima perioadă.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Pe lângă familia frumoasă pe care o ai, cei doi artiști au și o carieră de succes, însă de data aceasta se pare că au întâmpiat o situație delicată. Cei doi cântăreți au fost acuzați de bullying, iar fanii nu au întârziat să îi întrebe care este adevărul.

Mai mult decât atât, Antonia și Alex Velea au primit mai multe mesaje dure pe rețelele de socializare, pentru felul în care s-au comportat cu femeia care îi acuză de defăimare. Inițial, cei doi au lăsat lucrurile să se rezolve de la sine, dar se pare că totul a degenerat, motiv pentru care Antonia și Alex Velea au decis să răspundă acuzațiilor de bullying aduse în ultima perioadă.

”S-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră”, a scris Alex Velea pe Instagram.

 Alex Velea și Antonia au precizat că familia este cea mai importantă în momentul de față și că nu vor lăsa pe nimeni să le strice imaginea. Totodată, cei doi artiști au mărturist că vor acționa în instanță împotriva persoanelor care vor să îi defăimeze.

”Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră”, au mai scris cei doi pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel