Alex Velea, primele detalii despre nunta cu Antonia. Artistul a pus deja ultimele detalii la punct

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram

Bat clopotele de nuntă pentru Antonia și Alex Velea. Cei doi se pregătesc să își unească sufletele în fața lui Dumnezeu. 

Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Chiar dacă trăiesc de ani buni o frumoasă relație de iubire, cei doi nu au putut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu deoarece Antonia era încă căsătorită cu Vincenzo Castellano. 


Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


Chiar dacă au deja doi băieți minunați împreună și sunt o familie frumoasă,  Alex Velea și Antonia vor ajunge în fața altarului pentru a-și uni sufletele în fața lui Dumnezeu. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.


Alex Velea a dezvăluit că nu își doresc o nuntă cu mulți invitați deoarece își doresc să poată comunica cu toată lumea și să fie un momente special. Artistul spune că vrea ca evenimentul să fie pe plajă, cu briza mării și totul să fie într-un decor de vis. 


”Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a povestit Alex Velea, potrivit spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel