Alex Velea, la cuțite cu Iulia Albu: Am jignit-o. Mi-a dat 0 la purtare

Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Alex Velea a dezvăluit faptul că nu s-a aflat în cea mai bună relația cu criticul de modă, Iulia Albu

Alex Velea nu este în cele mai bune relații cu Iulia Albu. În cadrul unui podcast, artistul a dezvăluit care este motivul, ce a dus la  izbucnirea războiul dintre el și criticul de modă. În ciuda celor întâmplate și jignirilor adresate, cântărețul spune că și-a cerut scuze pentru ce a făcut, iar acum relația dintre ei doi este una bună. 

"Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.", a explicat Alex Velea, în podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit click.

"Îi făcusem și o piesă. Era ceva rău!"

Artistul a dezvăluit chiar și faptul că avea o piesă pregătită pentru Iulia Albu, ce conținea mai multe jigniri. Acesta a decis însă să se oprească la timp și să nu o publice, realizând faptul că nu este bine să o jignească pe aceasta, în mediul public, deși avea deja o abatere, la acest capitol. În cele din urmă, Alex Velea spune că s-a împăcat cu Iulia Albu, cerându-și scuze de la aceasta.

"M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată.

Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează.", a completat Alex Velea.

Ce relație are Alex Velea cu Dana Budeanu

Dacă relația lui cu Iulia Albu nu a fost una foarte bună, Alex Velea se mândrește cu faptul că se află în "grațiile" Danei Budeanu. Artistul i-a făcut chiar și o declarație publică acesteia.

„Probabil pe mine mă iubește mai mult. Te iubesc, Dana! Dana este un om bun, are un suflet bun, să știi. Are și o inteligență aparte.”, a mai adăugat cântărețul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 apr 2022, 21:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience