Alex Velea își mai DOREȘTE copii: Noi am mai vrea să avem...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Alex Velea a vorbit despre relația pe care o are cu Antonia.

Alex Velea și Antonia trăiesc una dintre cele mai longevive povești de dragoste din showbizz. Înainte de a forma oficial un cuplu, ambii erau implicați în alte relații, Antonia fiind chiar căsătorită cu tatăl Mayei. În acest sens, Alex Velea spune că încă de când a văzut-o, a plăcut-o pe Antonia, însă situația nu i-a permis să-și dezvăluie sentimentele, fapt pentru care o bună perioadă de timp au fost doar prieteni.

"Am fost prima dată amici, nu are cum să nu-ți atragă atenția o femeie ca ea, doar că atunci eram în relații fiecare. Cel mai mult mi-a plăcut sufletul ei, am fost prieteni vrei 2-3 ani de zile.", a declarat Alex Velea, la Vorbește lumea, pe ProTV.

Care este secretul relației celor doi

Alex Velea a dezvăluit și care sunt secretele ce le păstrează povestea de iubire ca în prima zi.

"Încercăm să ne ferim cât de mult de monotonie, încercăm să rămânem romantici în continuare, să nu uităm primele gesturi care ne-au făcut să ne îndrăgostim unul de celălalt. Amândoi suntem la fel de romantici, nu pot compara. Micul dejun îl gătesc eu, nu sunt mare bucătar, dar așa ce mâncăm noi, e ușor de făcut.", a mai spus Alex Velea.

Alex Velea nu este un tată dur

Când vine vorba de copii, artistul spune că este foarte îngăduitor și le permite să facă orice. Nici în vacanțe nu prea merge doar cu Antonia, pentru că cei mici își exprimă întotdeauna dorința de a pleca cu părinții lor. Întrebat dacă și-ar mai dori copii, Alex Velea nu a ezitat nicio clipă să răspundă.

"Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult, să realizăm că ei sunt centru universului nostru și să avem mare grijă la tot ce facem, al carierei  noastre, în principiu, ea ne asigură traiul și vrem să le oferim o viață cât mai bună."

Eu sunt mai îngăduitor cu copiii, n-am nicio putere, autoritate. Nu i-am pedepsit niciodată. Copiii deja au crescut și ne întreabă de fiecare dată, dacă știu că absentăm o perioadă,  unde vă duceți, noi nu mergem? Ba da mergeți, hai cu noi. 

Noi am vrea să avem 100 de copii, doar că nu sunt așa ușor de crescut.", a mai dezvăluit artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel