Alex Velea, după crima de la Padina: Încerc să-mi revin din șoc

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Velea a avut o primă reacție după crima de la Padina.

Alex Velea a fost audiat ca martor, în urma tragediei de la Padina. Cântărețul a fost surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment.

 

VEZI ȘI: Alina Eremia, după crima de la Padina: Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez câteva lucruri - https://www.spectacola.ro/alina-eremia-dupa-crima-de-la-padina-pentru-ca-s-au-facut-speculatii-pe-acest-subiect-in-ultimele-24-de-ore-precizez-cateva-lucruri_36705.html

 

 

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a produs tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a zis Alex Velea.

2. -imagine fara descriere- (velea_84870900.jpg)

O petrecere la care au participat mai multe vedete printre care Antonia, Alex Velea și Alina Eremia s-a terminat cu o tragedie.

Sâmbătă noaptea, o petrecere desfășurată într-un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, s-a încheiat cum nu se poate mai prost. În urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Târgoviște, a murit.

Conform primelor informații, trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost prinși și duși la poliție. Ancheta va stabili exact cum s-a produs nenorocirea. 

 

Principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu, cunoscut sub numele de Solomon, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul care a murit a fost înjunghiat în spate cu zece lovituri de cuțit.

Se pare că suspecții reținuți sunt copiii vrăjitoarei Sidonia

 

Femeia a zis că fiii ei au fost, de fapt, cei atacați. Dar chiar așa să fie?

Potrivit surselor din anchetă, conflictul ar fi pornit de la niște dedicații muzicale. Victima s-ar fi enervat și ar fi sărit cu pumnii la cei 3 bărbați suspectați de crimă. Aceștia ar fi ripostat cu o macetă și l-ar fi ucis.

Victima a fost înjunghiată inițial în spatele tejghelei. Apoi a reușit să fugă până în parcare, unde a fost tăiată a doua oară și nu a supraviețuit.

 

 

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul crimei de la petrecerea la care au fost Antonia, Alex Velea și alte vedete -

https://www.spectacola.ro/rasturnare-de-situatie-in-cazul-crimei-de-la-petrecerea-la-care-au-fost-antonia-alex-velea-alina-eremia-si-alte-vedete_36702.html

 

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel