Alex Velea, detalii neașteptate despre nunta cu Antonia: „2022 este anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum”

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea și Antonia se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor. Ce spune artistul despre nuntă?

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și au împreună doi copii minunați. Cei doi sunt într-o relație de aproape 10 ani, dar nu au putut ajunge în fața altarului din cauza fostei căsnicii a vedetei. Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano a durat 7 ani și a fost presărat cu nenumărate probleme și scandaluri.


Acum că totul s-a încheiat, Alex Velea și-a cerut iubita de soție și urmează să aibă loc și marele eveniment. Cei doi nu au organizat nimic din cauza pandemiei de Covid-19 și au spus că vor avea răbdare deoarece își doresc un eveniment grandios. 


„Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă", a declarat Alex Velea pentru Viva.


Chiar dacă nu au stabilit încă nimic despre nuntă, Alex Velea spune că 2022 este anul când își vor uni sufletele în fața lui Dumnezeu. 


„2022 este anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie", a mai spus artistul. 


Sentimele lui Alex Velea pentru Antonia sunt foarte puternice și ori de câte ori vorbește despre ea se poate simți emoția din glas. 


„Jumătatea vieții mele este ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea", a adăugat Alex Velea.


Cei doi au fost intens criticați la începuturile relației lor deoarece ambii veneau din alte relații. Cu timpul au demonstrat că iubirea lor este puternică și nimeni și nimic nu îi poate despărți. Ce spune Antonia despre lucrurile care i-au unit? 


„Mi-a plăcut foarte mult cum mă face să mă simt în prezența lui. Am apreciat foarte mult că este educat și avea maniere. Știu că sună foarte ciudat că imaginea lui e de băiat rău, dar de fapt m-am simțit super respectată și cred că e combinația perfectă între noi că de aia suntem împreună de aproape 10 ani, se fac anul viitor. Suntem foarte atrași unul de altul fizic, dar avem și foarte multe în comun, el iubește cum îmi place mie să iubesc, am învățat și multe din relațiile dinainte, fiecare cu fostul partener și am știut unde să lucrăm, unde am greșit și am aplicat în relația noastră”, a mai spus artista.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel