Alex Velea, despre relația pe care o are cu fiica Antoniei. Cum se înțeleg cei doi: „O consider fiica mea!”

Data actualizării: | Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea a dezvăluit cum se înțelege cu Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei. 

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt într-o relație de aproape 10 ani, dar nu au putut ajunge în fața altarului din cauza fostei căsnicii a vedetei. Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano a durat 7 ani și a fost presărat cu nenumărate probleme și scandaluri.

Antonia este mama a trei copii minunați, Dominic și Akim din relația cu Alex Velea și Maya, în vârstă de 11 ani din fosta căsnicie cu Vincenzo Castellano. Frumoasa Maya locuiește împreună cu tatăl ei în Italia, dar Antonia suferă teribil. Chiar dacă se întâlnesc des, artista spune că îi este foarte greu când știe că fiica ei este departe. 

„E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo”, a declarat Antonia pentru VIVA!. 

 

Mulți s-au întrebat cum se înțelege Alex Velea cu fiica Antoniei. Artistul a declarat că o consideră pe Maya fiica lui și nu face nicio diferență între cei doi băieți si ea. 

 

„Am trei copii minunați! Eu am trei copii, nu doi, pentru că pe Maya o consider fiica mea. Zilele acestea a fost pe aici. Sunt un prieten bun al ei, nu mă consider un tată vitreg că sună urât. Vreau să am rolul meu în viața ei, să-i fiu prieten”, a declarat Alex Velea, invitat în podcastul Alexandrei Ungureanu, de pe Youtube.

 

Totodată, Alex Velea a declarat că și-a dorit de la o vârstă fragedă să aibă copii, însă a așteptat să întâlnească persoana potrivită cu care să facă acest pas. 

 

„Eu mi-am dorit copii de la 20 de ani, dar nu apăruse încă persoana potrivită. Când era nevastă-mea însărcinată cu Akim, eu am plecat în State să fac niște bani pentru că nu mai mergea bine treaba atunci. Era prin 2016 așa. Am regretat atunci că nu am fost alături de Antonia.

În rest, mă implic în creșterea copiilor, îmi place să mă joc ei. Mă moștenesc amândoi, au cerut niște instrumente muzicale de Moș Crăciun. Sunt , amândoi”, a mai spus cântărețul.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel