Alex Velea, despre relația cu Antonia și problemele din carieră: „Am fost cumva pedepsit”

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Dar ce probleme au întâmpinat după ce și-au oficializat relația?

Alex Velea a decis să vorbească deschis despre relația lui cu Antonia și despre problemele pe care le-a avut din cauza căsniciei lor. Chiar dacă toată lumea consideră că cei doi au o viață perfectă, o familie minunată și o carieră de succes. Se pare că lucrurile nu au stat mereu așa. Chiar dacă ei au evitat să își discute probleme în public, asta nu înseamnă că acestea nu au existat. 


Invitat de către Gojira la podcast-ul ”Aproximativ discuții”, Alex Velea a vorbit despre lucrurile care l-au deranjat de-a lungul anilor și despre barierele pe care le-a întâlnit în carieră. 


„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit. Și eu, dar și ea. Și-au dorit să ne bage într-un con de umbră. Din 2015, după ”Din vina ta” nu m-au mai dat la radio cu nimic. M-au dat puțin cu ”Defectul tău sunt eu”, dar de atunci nu m-au mai dat cu nimic”, a mărturisit Alex Velea pentru „Aproximativ discuții”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel