Alex Velea, despre începutul relației cu Antonia: „Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat la începutul relației cu Antonia.

Invitat în platoul Xtra Night Show, de la Antena Stars, Alex Velea a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre perioada de început a relației cu Antonia. Cei doi s-au cunoscut după ce fiecare terminase o relație nefericită. Antonia se separa de soțul ei Vincenzo Castellano, cu care are o fetiță, iar lucrurile nu erau deloc simple, ca dovadă, procesul de divorț abia s-a încheiat recent, după 7 ani. 

Vedeta și-a câștigat în instanță dreptul de a o vedea pe fiica sa și ca aceasta să vină în România să o viziteze, însă judecătorii au decis ca micuța să locuiască în Italia, cu tatăl ei. Antonia mai are 2 băieți alături de artistul Alex Velea. 

Începutul relației celor doi artiști a fost plin de provocări, după cum mărturisește chiar Alex Velea. 

 

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cei doi îndrăgostiți sunt un exemplu pentru mulți oameni. Au crezut în iubirea lor și nu au aplecat urechea la criticile oamenilor. Fanii se așteaptă acum ca cei doi să ajungă în fața altarului, mai ales că Antonia a reușit, după 7 ani de mers prin tribunale, să încheie mariajul cu fostul soț, Vincenzo Castellano. 


„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, spunea artistul, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars


Drama prin care trece Antonia

 

Distanța dintre ea și Maya, fetița pe care o are din mariajul cu Vincenzo, o macină teribil pe Antonia, care recent a mărturisit că îi este foarte greu să fie părinte de la distanță.

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel