Alex Velea, despre cearta cu Mario Fresh și Lino Golden: "Mă aprind extrem de repede..."

Data publicării:
Alex Velea, sursa instagram
Descriere foto: Alex Velea, sursa instagram

Alex Velea a făcut dezvăluiri inedite despre cearta cu Mario Fresh și Lino Golden.

În urmă cu mai mult timp, Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh erau de nedespărțit. Din nefericire, lucrurile au degenerat, iar relația dintre ei s-a schimbat la 180 de grade. Conflictul dintre cei trei artiști i-a șocat pe fani, care nu se așteptau să se ajungă aici. Alex Velea a decis să rupă definitiv relația de prietenie cu Lino Golden și Mario Fresh. Recent, artistul a povestit de unde au plecat toate neînțelegerile dintre ei.

Cu toate astea, Alex Velea a ținut să menționeze faptul că nu regretă că i-a ajutat pe cei doi.

„Mai bine că s-a întâmplat așa. Nu regret că i-am ajutat. Eu am încercat să mă abțin, să nu zic prea multe, să nu jignesc, pentru că lumea știe doar anumite aspecte. Puteam să plusez și să zic ajutorul din spatele ajutorului”, a declarat Alex Velea la Antena Stars.

 

Deși Alex Velea a vrut să nu vorbească public despre neînțelegerile dintre ei, declarațiile false făcute de Lino și Mario l-au provocat pe artist să le spună fanilor adevărul.

„Nu știu dacă i-aș mai ajuta pe ei, dar i-aș ajuta pe alții. Dezamăgirea mai mare este atunci când spun lucruri mincinoase. A fost pe față toată treaba, nu aveau cum să nu recunoască și când știe toată lumea ce s-a întâmplat. Eu sunt pașnic. Sunt, mai degrabă, ca un foc de paie, mă aprind extrem de repede, dar îmi trece la fel de repede”, a completat.

 

Alex Velea a ținut să precizeze că i-a iertat pe cei doi artiști, subliniind faptul că nu mai există șanse de împăcare. Cu toate astea, dacă vreodată o să aibă nevoie de ajutorul lui, nu va ezita să le întindă o mână. 

 

„Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu toții am făcut asta, dar am știut să îmi cer scuze dacă am exagerat sau dacă am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai există cale de împăcare. Nu mă interesează dacă le este bine sau rău și nu cred că le voi întinde vreo mână de ajutor la nevoie”, a mai spus solistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel