Alex Velea, declarații controversate: Nu aș vrea să mă duc la război. Ce îți oferă patria ție?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Alex Velea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alex Velea, Instagram

Alex Velea a mărturisit faptul că nu ar vrea să apere România, în cazul unui război.

Alex Velea a făcut recent o serie de declarații, pe fondul războiului. Dacă mai multe persoane publice s-au arătat a fi dispuse să lupte pentru apărarea patriei, în cazul izbucnirii unui conflict, partenerul Antoniei se arată destul de înverșunat asupra acestei decizii, spunând faptul că la el nu ar face așa ceva. Artistul spune că nu are de ce să moară pentru țară, deoarece aceasta nu îi oferă nimic în schimb.

"Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii", a declarat Alex Velea în podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit elle.

Care este cea mai mare teamă a lui Alex Velea

Chiar dacă pare o persoană fără frici, de netemut, Alex Velea a dezvăluit faptul că are totuși o teamă, care îi dă bătăi de cap, de fiecare dată când se scrie ceva urât de el în presă.

"Cea mai mare teamă a mea a fost emoția părinților mei, ce simt, le stă inima dacă aud ceva rău de mine. Când am intrat într-un conflict, mă gândesc mereu la mama și la tata. Și dacă le spun că "Mâine la 5 mă înjură cineva", dar la 5 și 5 minute mă întreabă "de ce te-a înjurat mamă respectivul". Le zic păi ți-am zis de ce, nu te mai uita.",  a mai spus artistul în podcast.

Care este meseria lui Alex Velea la bază

"În anul 2006 m-am mutat definitiv în București, până atunci făceam naveta, pentru că am vrut să merg și la școală, în fine... Facultatea de Electromecanică, va pup colegi ingineri! Cu greu! Sunt inginer! Sper să nu profesez niciodată! Așa speră și toată Comisia de la facultate. Probabil o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și o fac bine, sper că o fac bine!

Mi-au trimis ai mei un birou, eu le-am zis să nu își facă griji că o să-l montez, erau așa niște bucăți de placaje și cu niște cepuri pe care trebuia să le prind! N-am fost în stare să fac asta! I-am cerut ajutorul prietenului meu Iulian Moga, aveam vreo 22 de ani și el vreo 21, împreună ne-am gândit că o să facem treaba asta! Sunt convins că am fost amândoi răsfățați de părinții noștri, care ne-au făcut cam tot până atunci, dar ne-am gândit că o să reușim împreună! Și la final n-am fost în stare să punem acele cepuri și l-am bătut în cuie! Jur!", a spus Alex Velea, potrivit kanald.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel