Alex Velea dă cărțile pe față. Ce spune despre relațiile cu ceilalți artiști din România: „Niște bârfitori, toți”

Data publicării:
Alex Velea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, sursa foto Instagram

Alex Velea a dat tot din casă. Artistul a vorbit deschis despre relațiile cu artiștii din România.  

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens, recunoaște că uneori se lovește de multă răutate în această industrie. Artistul a vorbit deschis despre relațiile dintre artiștii din România. 


„Cum în politică se spune că acolo sunt mulți, eu cred că cei mai nebuni sunt în artă, în industria asta muzicală. Au combinat muzica cu teatrul. Suntem niște bârfitori, toți, ne place bârfa. Susținerea nu e reală niciodată, are în spate mereu o altfel de dorință”, a spus Alex Velea în podcastul „Până la zaț”. 


Alex Velea susține că prieteniile în muzică sunt bazate mereu pe un interes. Oamenii te ajută, dacă ai și tu cu ce să îi ajuți. Artistul susține că pandemia nu i-a făcut pe oameni mai buni, ba din contră a scos la iveală răutatea și mâncătoria.


„Toți vor ceva; te ajută, dar vor ceva. Toți sunt pragmatici în industrie. Ne batem pe o pâine foarte, foarte mică în perioada asta. S-au făcut și dubioșenii cu indemnizația asta, oamenii au înnebunit. Mă gândesc că pandemia ne-a dezumanizat. M-am certat cu multă lume în perioada asta. Am fost nevoit să renunț și la false prietenii. Acum e aerul curat”, a adăugat artistul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel