Alex Velea clarifică scandalul dintre el și cei doi ”copii” ai lui: Am fost nevoit să îmi pun reputația în joc

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Velea, foto instagram
Descriere foto: Alex Velea, foto instagram

Cu ceva timp în urmă în mediul online dar și în presă se tot specula că Alex Velea este certat cu Lino și Mario Fresh. Astăzi el vine cu răspunsuri clare. Care este de fapt adevărul relației

Cu toții știm că Alex Velea și Antonia au fost părinții spirituali a lui Mario Fresh, însă astăzi se pare că relația lor nu mai funcționeză absolut deloc. Și-au spus adio prieteniei. Motivul se pare a fi unul surprinzător pentru Alex Velea: succesul.

 

”Nu vreau să aduc prea multe acuzații, nu este o situație deloc plăcută. Sunt doi oameni pe care i-am iubit și i-am crescut lângă noi, și pe care i-am considerat parte din familia mea. Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care am decis să îi luăm în casa noastră, lumea ne-a întrebat ce este în capul nostru, deoarece cu toții știm că în această industrie, dacă nu ai succes în primul an, ești dat la o parte. Eu i-am vazut niște copii muncitori, nu o să intru în detalii cu ce i-am ajutat sau ce am făcut pentru ei, deoarece ei știu cel mai bine. Vreau să vă spun doar atât: le-am oferi exact ceea ce îmi doream eu în copilărie. După multă muncă, nereușită în toți acești ani, în sfârșit băieții au reuși și nu pot decât să mă bucur pentru ei. Am fost și sunt fericit că și-au văzut visul împlinit. Însă faima și succesul, din păcate, au puterea de a-ți influența caracterul. Am fost nevoit să îmi pun reputația în joc, să rezolv unele probleme, cu artiști sau cu diverse persoane, probleme pe care ei le-au creat și mai ales Lino. 

Youtube video image

”Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ceea ce s-a întâmplat, dar cumva mă așteptam la treaba asta. Unul  dintre aspecte este că în momentul în care Lino și Mario au dat de faimă, au cam uitat de ajutorul pe care le-am oferit, iar acțiunile lor m-au făcut să îmi dau seama că mai doresc să facă parte din echipa mea.” a mai spus Alex Velea pe canalul lui de Youtube. 

Alex velea a rupt contractul cu cei doi, spunându-le că de azi înainte nu îi mai leagă nimic contractual. 

De azi înainte nu mai au nicio obligație față e mine, sunt liberi. Recunosc sunt foarte dezamagit, dar asta este, mergem mai departe.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel