Alex Velea, amintiri din copilărie. Cum arăta viața artistului înainte de a deveni celebru: „Ieșeam la colțul străzii de mic, rupeam semințele”

Data publicării:
Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea a dezvăluit cum arăta viața lui înainte de celebritate. 

Alex Velea trăiește acum în lux alături de Antonia și copii lor. Succesul din muzică l-a ajutat să își clădească un cămin stabil și să își permita orice visează.

Întorcându-se în copilărie, artistul își amintește cum erau sărbătorile de Paști în familia sa.


”Erau mișto. Plecam de acasă. Ziceam că mă duc să iau lumină și stăteam cu băieții. Nu-mi fuge mintea la mâncare. Amintirile nu prea țin cont de mâncăruri, deși mama mea gătește foarte mult, poate mai mult decât trebuie. Amintiri... când mergeam la biserică și stăteam ore întregi. Nu primeam haine noi, haine bune de Paște, nu aveam de-astea. Nu vreau să-i fac pe ai mei săraci. Am avut o viață normală, ca toți românii”, a declarat Alex Velea la Showbiz Report, de la Antena Stars.


Mai mult, artistul dezvăluie că s-a confruntat cu dificultăți financiare, dar că părinții încercau să ascundă neajunsurile și el să nu simtă grijile. 

”Ca în toate familiile, am avut și momente grele. Nu vreau să mă plâng sau să fac din lucrul ăsta un clișeu, că am văzut că este la modă acum, să spunem toți că am fost săraci, cât am muncit în viața asta, că am învins sistemul. Am avut o viață normală, Dumnezeu m-a iubit, nu ne-au dat banii afară din casă, dar ne-am descurcat. Sau ai mei cel puțin au avut grijă ca eu să nu știu treaba asta. Nu aveam bogătași în jurul meu. Ieșeam la colțul străzii de mic, rupeam semințele. Aveam dexteritate. Am fost un copil foarte rebel de când eram mic”, a mai spus iubitul Antoniei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel