Alex Velea, adevărul despre relația cu Antonia: „Au încercat să ne distrugă...”

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, sursa foto Instagram

Chiar dacă acum se bucură de o relație fericită și au împreună niște copii minunați, Alex Velea și Antonia au trecut prin foc pentru a fi împreună. 

La început, nimeni nu ar fi crezut că relația Antoniei cu Alex Velea va ține prea mult timp. Mulți oameni i-au judecat pe cei doi și au aruncat cu pietre. Dar acest răutăți nu au fcăut decât să sudeze mai mult relația lor. Acum au doi băieți minunați împreună și se bucură de o viață fericită. Alex Velea a vorbit pentru prima oară despre momentele grele prin care a trecut alături de Antonia. 


„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea pentru Antena Stars. 


Cei doi îndrăgostiți sunt un exemplu pentru mulți oameni. Au crezut în iubirea lor și nu au aplecat urechea la criticile oamenilor. Fanii se așteaptă acum ca cei doi să ajungă în fața altarului, mai ales că Antonia a reușit, după 7 ani de mers prin tribunale, să încheie mariajul cu fostul soț, Vincenzo Castellano. 


„Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel