Alex Velea a filmat cererea în căsătorie. Reacția Antoniei a cucerit pe toată lumea prezentă /VIDEO

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube

Alex Velea și Antonia trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Vor ajunge în curând în fața altarului. 

Chiar dacă au deja doi băieți minunați împreună și sunt o familie frumoasă,  Alex Velea și Antonia vor ajunge în fața altarului pentru a-și uni sufletele în fața lui Dumnezeu. 


Alex Velea a făcut pasul cel mare și i-a oferit inelul frumoasei sale iubite. Aceasta a fost emoționantă până la lacrimi și nu a știut deloc cum să reacționeze. Dar bucuria a fost la cote maxime și a emoționat pe toată lumea prezentă. 


Alex Velea a ținut totul secret și i-a făcut o surpriză soției sale. Clipul video a fost urcat pe canalul de Youtube a celor doi. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a mai spus el la Xtra Night Show.


Cei doi filmau pentru un podcast în momentul în care Alex Velea a apărut cu inelul. 


”Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant. Ea nu crede, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a mai spus Alex Velea.


Cei doi nu au oferit mai multe informații despre marele eveniment, dar susțin că vor o petrecere doar cu persoane apropiate, într-un spațiu intim și ferit de ochii curioșilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel