Alex Velea a dezvăluit planul Antoniei de Paște. Ce face artista pentru copiii ei: ”A venit ea cu ideea”

Data publicării:
Antonia, sursa instagram
Descriere foto: Antonia, sursa instagram

Alex Velea a divulgat planul Antoniei pentru ziua de Paște și cum își vor bucura copiii, pe Dominic și pe Akim, în această zi de sărbătoare.

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună doi băieți superbi.

Invitat în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea",  Alex Velea a mărturisit că de Paște el și familia lui vor sărbători așa cum o fac în fiecare an. Aceștia e vor vedea cu părinții lui și ai Antoniei, însă pe rând, din cauza pandemiei. Artistul a vorbit și despre ce mănâncă de Paște, spunând că este nerăbdător să guste sarmalele din piept de pui pregătite de mama lui.

„Ne bucurăm că o să fim alături de familie. O să vină ai mei. O să ne vedem pe rând și cu ai ei și cu ai mei. Ne face mama musaca ceva. Mănânc sarmale din piept de pui, nu mănânc drob. Și multă ciocolată. M-am obișnuit așa. Îmi e poftă, îți dai seama, dar mă abțin. Mă fac bodyguard dacă mănânc mult. Dacă mă duc și la sală. Știu să fac ce mănânc eu, piept de pui la grătar sau la cuptor”, a spus cântărețul. 

Cât despre cei doi băieți, Akim și Domnici, Alex Velea a spus că sunt foarte energici, astfel că Antonia a găsit  o idee care să îi țină ocupați și să se distreze.

„Băieții azi sunt în ultima zi de școală. Cred că toți copiii așteaptă iepurașul. Sunt niște năzdrăvani băieții. Încercăm să îi implicăm în cât mai multe activități, pentru că nu facem față enegiei lor. Fac și înot și MMA.  Și noi facem vânătoare de ouă. Cred că în ultimii ani am tot făcut jocurile astea. Nevasta mea a venit cu jocul ăsta că nu îl știam. Am stat să căutăm ouă. Ce să primești? Felicitări și o îmbrățișare. Un ou 10 lei”, a spus Alex Velea. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel