Alex Velea „dă moda”. Ce cheltuieli are când vine vorba despre vestimentație: „Îmi luam câteva apartamente cu banii cheltuiți pe haine”

Data publicării:

Alex Velea a dezvăluit câți bani scoate din buzunar când vine vorba de modă. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Velea are mare grijă de felul în care arată. Artistul a mărturisit că pasiunea pentru haine este cel mai mare viciu al său. Mai mult decât atât, Alex Velea a recunoscut că a scos din buzunar sume colosale pentru a-și achiziționa hainele de brand preferate. 

Alex Velea: „Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine”

 „Am câteva zeci, cred că sute de perechi de ochelari. Dar îmi doresc să fiu «icon» din punct de vedere muzical, asta cu fashion-ul a venit ca o continuare, adică mi se pare că trebuie să formezi un pachet.

Ca să fii un «Pop Icon», un PopStar, trebuie să le îndeplinești pe toate și să îți meargă bine și cu muzica, să poți să te miști foarte bine pe scenă, să știi să joci puțin «acting», să ți-o arzi bine și cu moda!

Să corespunzi din punct de vedere vestimentar diverselor evenimente la care ești invitat! Am văzut un TikTok și era unul super aranjat, și îl întreabă: «Mamă, ce bine ești îmbrăcat, ești bogat?», «Nu, sunt inconștient!». Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine! Glumesc, îmi place să fiu aranjat! Cel mai important e să fii curat și pe interior și pe exterior!”, a declarat Alex Velea pentru cancan.ro

„Nu îmi vine să cred că au crescut atât de mari!”

Alex Velea a mărturisit că venirea pe lumea a celor doi copii a schimbat și modul său de a gestiona banii. Artistul a precizat că tot focusul este acum pe cei mici. 

Mai ales acum de când am copii, valoarea banului e altfel pentru mine, conștientizez altfel lucrurile și ei au devenit centrul atenției.

Și nu îmi mai vine să îmi iau mie, mai degrabă le-aș lua lor, totodată mă gândesc că nu pot să dau atâția bani pe un adidas, pentru că acum sunt în creștere. E un amalgam de sentimente, nevastă-mea, în schimb, e mână largă. Ne răsfață ori de câte ori are ocazia. Bine, e reciprocă treaba! 

Nu îmi vine să cred că au crescut atât de mari și parcă timpul a trecut foarte foarte repede. Sper să fiu la modă și când o să fie ei mai mari, pentru că acum sunt în perioada în care tăticul lor este eroul lor. Dar educația pe care încercăm să le-o oferim reflectă tocmai treaba asta, că normalitatea e cea care primează și e important să fim umani!”, a mai completat vedeta.

Care este cea mai mare teamă a lui Alex Velea

Chiar dacă pare o persoană fără frici, de netemut, Alex Velea a dezvăluit faptul că are totuși o teamă, care îi dă bătăi de cap, de fiecare dată când se scrie ceva urât de el în presă.

"Cea mai mare teamă a mea a fost emoția părinților mei, ce simt, le stă inima dacă aud ceva rău de mine. Când am intrat într-un conflict, mă gândesc mereu la mama și la tata. Și dacă le spun că "Mâine la 5 mă înjură cineva", dar la 5 și 5 minute mă întreabă "de ce te-a înjurat mamă respectivul". Le zic păi ți-am zis de ce, nu te mai uita.",  a spus artistul în podcastul lui Radu Țibulcă.

Care este meseria lui Alex Velea la bază

"În anul 2006 m-am mutat definitiv în București, până atunci făceam naveta, pentru că am vrut să merg și la școală, în fine... Facultatea de Electromecanică, va pup colegi ingineri! Cu greu! Sunt inginer! Sper să nu profesez niciodată! Așa speră și toată Comisia de la facultate. Probabil o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și o fac bine, sper că o fac bine!

Mi-au trimis ai mei un birou, eu le-am zis să nu își facă griji că o să-l montez, erau așa niște bucăți de placaje și cu niște cepuri pe care trebuia să le prind! N-am fost în stare să fac asta! I-am cerut ajutorul prietenului meu Iulian Moga, aveam vreo 22 de ani și el vreo 21, împreună ne-am gândit că o să facem treaba asta! Sunt convins că am fost amândoi răsfățați de părinții noștri, care ne-au făcut cam tot până atunci, dar ne-am gândit că o să reușim împreună! Și la final n-am fost în stare să punem acele cepuri și l-am bătut în cuie! Jur!", a spus Alex Velea, potrivit kanald.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel