Alex Daragiu, gânduri la finalul lui 2021: „L-aș boteza chiar anul reinventării. Eu urăsc să renunț. Detest să abandonez”

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Daragiu, prezentatorul emisiunii „Trending Review cu Daragiu", de la PRO TV, își deschide sufletul, într-un interviu SPECTACOLA, despre magia Crăciunului, gândurile cu care încheie 2021 și speranțele cu care intră în noul an. 


SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine? 

Alex Daragiu: 2021 a însemnat, înainte de toate, un popas în care am putut să mă opresc și să îmi trag sufletul. Un an în care am observat universul din jurul meu, în plină transformare. Un an în care am înțeles ce este cu adevărat important și ce merită uitat. Eu, l-aș boteza chiar „anul reinventării". 

SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite? 

Alex Daragiu: Eu, precum toți oamenii, sunt destul de reticent la schimbări. Nu îmi place să răscolesc  rutina zilnică. Totuși, există o excepție importantă de la regulă. Eu urăsc să renunț. Detest să abandonez. Așa că în 2021, cea mai mare provocarea a reprezentat, simultan, și cea mai mare reușită și anume adaptarea la vremurile de acum, a show-ului meu de pe protvplus.ro „Trending Review cu Daragiu", care acum este lider în audiență. 

SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an? 

Alex Daragiu: Clasic. Nimic special sau „fancy". Acasă la mine, cu un brad micuț, cozonac, sarmale și Tessy, cățelușa mea pofticiosă. 

SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine? 

Alex Daragiu: O pauză în program, un boost de endorfină. Un moment de care dacă știi cum să profiți, chiar ai șansa să îți reîncarci bateriile pe tot anul viitor. Dar pun accentul pe „dacă știi". 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Alex Daragiu: Serbarea de la grădiniță pe când eu aveam rolul unui bucătar, al cărui scop suprem era pur și simplu să bea niște apă, să se comporte că și cum ar fi fost otrăvit și apoi să stea la masă nemișcat până la finalul întregii serbări. Tare, nu?

SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Alex Daragiu: Răspunsul ăsta sigur o să fie puțin clișeic, dar țin minte și acum prima mea bicicletă.
Avea roți ajutătoare, coș în față sub ghidon și puterea magică de mă arunca pe jos în cele mai nepotrivite momente. Avea o personalitate a ei, aparte.

SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an? 

Alex Daragiu: Gânduri... adaptate la tot ce s-a întâmplat cu pandemia asta, ceva mai rezervate.


SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola/ DC News:

Alex Daragiu: Nu credeți până nu cercetați.
Fiți pe trend!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel