Alex Bogdan, situație dificilă la Sunt celebru, scoate-mă de aici: ”Tremuram și îmi ziceam: nu, nu pot!”

Data publicării:

Astăzi, la Sunt celebru, scoate-mă de aici, Alex Bogdan determinat să facă față celei mai mari temeri ale sale: frica de înălțime! 

Cabral și Adela Popescu au dat startul celei mai intense provocări pe care 12 celebrități din România au acceptat-o în încercarea de a-și demonstra că nu există imposibilul: reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!  

În această seară, începe adevărata provocare pentru concurenții aflați în jungla dominicană. Cei 12 vor fi nevoiți să lupte într-o probă fizică extremă ce le va pune la încercare abilitatea de a se lupta cu frica de înălțime. Miza? 5 fructe și legume. 

”Veți juca individual, dar rezultatul va fi de echipă. Concurentul o să fie pe o platformă la mare înălțime, iar la semnalul nostru sare și încearcă să ajungă pe plasă. Asta cere agilitate, putere în picioare și curaj. Din moment ce concurentul a aterizat pe plasă, are două minute la dispoziție să adune cât mai multe steaguri. După cele două minute, va trebui să se arunce în gol. La final, câștigă jocul echipa care reușește să adune cele mai multe steaguri!”, vor spune Adela Popescu și Cabral. 

Frica de înălțime este una dintre cele mai pregnante pentru Alex Bogdan, actorul recunoscând înainte de a ajunge pe platformă că este o adevărată încercare să-și imagineze că trebuie să facă asta: ”Tremuram și îmi ziceam: calm, calm, calm! Nu, nu, nu pot!”. Nici pentru Giani Kiriță proba nu va fi una ușoară: ”Când m-am uitat în jos, mi-a înghețat corpul!”. 

 

12 celebrități au intrat în junglă! Ei sunt cei care  înfruntă provocările Sunt celebru, scoate-mă de aici!

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

 

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

 

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

 

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel