Alex Bogdan a pierdut 150.000 de euro la jocurile de noroc: „Am produs cea mai mare dezamăgire familiei” Cum a scăpat actorul de acest obicei nociv

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Bogdan a dezvăluit cum a ajuns să piardă 150.000 de euro la jocurile de noroc.

Alex Bogdan a recunoscut că a fost dependent de jocurile de noroc. Actorul a ajuns să piardă sute de mii de euro din cauza acestui obicei nocic. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Alex Bogdan a povestit cât de greu i-a fost în acea perioadă, dar și cum a scăpat de această dependență. 

Alex Bogdan, dependent de jocurile de noroc

„Cred că știam într-un fel ce dezamăgire sunt. Trebuia, de fapt, să accept că am produs cea mai mare dezamăgire familiei, să ajungi în punctul ăla, adică să-ți toci banii. În continuare, eu speram că dacă mai merg o dată poate repar totul că fac rost de toți banii ăia și îi pun acolo e ca și cum, miraculos, nu am făcut nimic. Eu în continuare mă mai duceam și existau momente în care pierdeam foarte mult, tot acolo îi și făceam banii ăia și devenea tot cazinoul salvarea. Și tot te ține în spirala aia. Este îngrozitor și efectele vor fi resimțite cât de curând în societatea românească. Este cea mai mare pandemie cu adevărat, în adevăratul sens al cuvântului, o pandemie tăcută, care efectiv, în momentul ăsta își face efectul. ', a spus vedeta, în cadrul podcastului.

Acum, actorul este oripilat de ceea ce se întâmplă în țara noastră, vizavi de jocurile de noroc. 

„Mi se pare absurd că nu există, că nu se discută despre lucrurile astea. Sunt mai mult de sute de mii de români și vor fi din ce în ce mai mulți pentru că nu e ca și cum simți că se îngrădesc aceste cazinouri. Te uiți stânga-dreapta, vezi cazinouri„, a mai punctat vedeta.

Actorul recunoaște că în momentele în care mergea la cazino, nu putea să-și mai controleze mintea și totul se învârtea într-un cerc vicios. 

„Pot să zic că conștient că la un moment dat parcă intra altcineva la butoane în creierul meu. Efectiv e de parcă ai fi posedat. efectiv te adoarme, conștient, te adoarme monstrul ăla. Tu încerci să lupți cu logica, nu vrei să mergi la cazino că știi prin ce treci și încerci puțin, dar monstrul e atât de puternic încât te asigură că va fi bine de data asta, că o să fie bine, că vei recupera tot, deși nu ai cum să recuperezi tot că așa e de fiecare dată. E un cerc vicios.Când mă gândesc prin ce am trecut mi se face scârbă de mine. E un puternic sentiment de scârbă față de mine, că am putut face așa ceva mie, familiei mele. Am pierdut ani din viață.', a încheiat acesta.

Alex Bogdan a pierdut 150.000 de euro pe jocuri de noroc

„Eram singur în perioada aia, nu pot să-ți spun că m-am dus la jocuri că sufeream, nu asta m-a dus acolo. există și cazuri în care orice ar fi nu este un popas în care tu să poți să mergi și să te încarci. Nicio scuză nu justifică intrarea ta în sălile de jocuri de noroc. Am pierdut prieteni prin această experiență. Devii un om solitar care are motivație doar să facă rost de bani pentru a se întoarce acolo, la jocuri. Am avut o perioadă în care m-am împrumutat în stânga și dreapta.

Păi, cine mai stă la discuții cu tine? Unde te vedeam, dacă mă întâlneam cu oameni pe care îi cunoșteam atunci și mă făceam plăcut, nu prima zi, dar a doua, ceream bani. Am fost la o nuntă în Iași a unor colegi actori de acolo. M-am împrietenit cu nașul lor care era din Ploiești, era doctor, avea bani, cu clinici private. Eram în fierbere, în 2011, m-am împrietenit cu el și m-am îmbătat cu el. La un moment dat i-am cerut 2000 de lei și mi-a dat. Bani pe care i-am returnat cinci ani mai târziu.', a mai transmis actorul.

Actorul a povestit că mama sa a fost cea care i-a spus câți bani a reușit să piardă la cazinouri. 

„Mi-a ținut mama mea evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei și ea fiind contabilă a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mult colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur. Eu tot timpul am avut nevoie de iubire și stabilitate, lucruri pe care nu le-am găsit, pentru sunt dificil. M-a prins!‘, a declarat Alex Bogdan în podcastul lui Radu Țibulcă.

Alex Bogdan își juca la jocurile de noroc și banii de mâncare

‘Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam ‘Mondenii’, ‘Cronica Cârcotaşilor’, emisiunea ‘Fii pe fază’, adică acumulam. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic.

Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei şi m-am dus şi mi-am luat două ouă pe care le-am făcut la tigaie să le mănânc. După aceea intervine procesul de „Dă-mi și mie 50 de lei”. E boală ascunsă. Tu mori pe interior. Nu ai viață socială, pentru că nu ai cu ce să plătești o masă. Pierdeam pe lună 5.000 de euro. Pleci de acolo și zici că niciodată nu mai bagi bani.’, a continuat Alex Bogdan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel